fbpx

Met een huurauto zie je meer

Een huurauto tijdens je vakantie is altijd een goed idee. Bij aankomst kan je meteen naar je hotel of appartement rijden, je hoeft niet in een (drukke) transferbus langs 8 andere accommodaties voordat je zelf uit kan stappen en alle uitstapjes tijdens je verblijf kunnen natuurlijk ook heel makkelijk per eigen vervoer. Met een huurauto zie je namelijk meer! Voor mijn eerste vliegreis ná de lock-down, naar Gran Canaria, kies ik dan ook voor een comfortabele huurauto.

Online inchecken

Tijdens het reserveren van de auto op Gran Canaria via Sunny Cars, zie ik dat online inchecken beschikbaar is. Dat is erg handig en scheelt veel tijd bij het ophalen van de auto in de aankomsthal. En dat blijkt ook. Thuis heb ik dus alle gegevens al ingevuld zoals rijbewijs- en paspoortnummer.

Ter plaatse laat ik mijn creditcard (let op: de hoofdbestuurder dient in het bezit te zijn van een creditcard) nog zien en kan daarna zo doorlopen naar de garage waar alle huurauto’s geparkeerd staan. De sleutels van de huurauto ontvang ik in een corona proof plastic zakje. Bij Hertz dragen alle medewerkers een mondkapje én wordt er vanachter een plastic scherm op de balie gewerkt. In de auto zijn het stuur én de pook verpakt in plastic. Super schoon dus, een fijn idee.

Ik heb 5 heerlijke dagen op Gran Canaria gehad en met heel veel plezier gebruik kunnen maken van de huurauto. Playa del Inglés, Puerto de Mogan, Maspalomas: met een huurauto zie je écht meer.

Ook het wegbrengen verloopt snel en vlekkeloos. Borden wijzen bij aankomst op de luchthaven al snel naar de wegbreng locatie van Hertz.

Wist je trouwens dat alle huurauto’s gereserveerd via Sunny Cars op basis van All Inclusive zijn? Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief zodat je ter plaatse niets extra’s hoeft te betalen. Wel zo makkelijk. Ik maak graag een vrijblijvend reisvoorstel voor een huurauto tijdens je volgende vakantie.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte

Iedere maand reistips & tricks in je mailbox?

Meld je aan voor een flinke dosis reisinspiratie!

Ook leuk:

Andere avonturen