fbpx

Mijn reisboetiek is voor iedereen die gek is op reizen, of die gewoon op zoek is naar een mooi en origineel cadeau.

Wereldproducten

In samenwerking met reisorganisatie Avila Reizen heb ik alle wereldproducten in mijn reisboetiek speciaal geselecteerd, zodat je alvast de sfeer kan proeven van de reis die komen gaat. Voor iedereen die het reizen zo mist, of die gewoon op zoek is naar een mooi en origineel cadeau. Met je webshop aankoop ondersteunt je de Avila Foundation; een stichting die goede doelen op gebied van o.a. wildlife en kansarme kinderen en vrouwen steunt. Terwijl ik samen met Avila Reizen met de reisboetiek de wereld bij je thuis breng, help ik je graag verder met het voorbereiden van een prachtige toekomstige reis!

Avial Boetiek

De reisboetiek heeft een breed assortiment van leuke wereldproducten zoals overheerlijke wijnen en zelf gebrouwen bier. Ook biedt ik prachtige reisfotografie en wereldkaarten voor aan de muur aan. Droom weg naar je reisbestemming bij mijn boeksectie vol kookboeken met wereldwijde cuisines en indrukwekkende Jimmy Nelson fotoboeken. De gedetailleerde reisgidsen van National Geographic maken je rondreis helemaal compleet.

Bij de reisartikelen vind je professionele verrekijkers van National Geographic en duurzame drinkflessen van Miss Wood. En voor de kleine ontdekkers heb ik leuke National Geographic Junior producten en ultra zachte knuffels. Kom alvast helemaal in de stemming en geniet thuis van de kleuren, geuren en smaken van je favoriete bestemming. Zo heb je voorafgaand aan je reis al een geweldige beleving!

Cadeau

Wilt je iemand een mooi en bijzonder cadeau geven? Ik heb prachtige cadeauboxen samengesteld waarbij ik de beste producten van een specifieke bestemming voor je heb geselecteerd. De perfecte wereldthuisbeleving en een prachtig familie- en/of relatiegeschenk.

Aankoop

Als je een wereldproduct via mijn reisboetiek aankoopt, wordt je automatisch doorgestuurd naar de Avila Boetiek. Op deze manier ondersteun je de Avila Foundation. Via deze affiliate link hou ik er ook een kleine commissie aan over, zonder dat het jou extra kost.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?