fbpx

Wie ben ik?

Even voorstellen...

Ik ben Sylvia van der Ende, ik woon samen met mijn vriend, 2 zonen én 2 katten in De Lier in het mooie Westland. Ik werk als zelfstandig reisadviseur en help je graag met het zoeken en boeken van een mooie vakantie.

Reizen vind ik geweldig en ik heb zelf al best veel bestemmingen mogen bezoeken door vakanties en studiereizen. Canada, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, veel bestemmingen in het Caribisch gebied en ook een aantal landen in Midden-Amerika. Binnen Europa heb ik diverse stedenreizen gemaakt, maar ook strand- en kampeerbestemmingen aan de Middellandse Zee bezocht, samen met mijn gezin.

Ook heb ik afgelopen jaren de Malediven én de Seychellen bezocht; wat een super mooie reizen waren dat!

Ik vind het superleuk om je te inspireren en je op goede ideeën te brengen over waar je je volgende vakantie gaat doorbrengen. Je vindt op deze website dan ook mijn enthousiaste en eerlijke reiservaringen, alle bestemmingen heb ik zelf bezocht.

zelfstandig reisadviseur Sylvia van der Ende

Mijn ervaringen in de reiswereld

Nadat ik (intussen al weer heel wat jaren geleden) met succes de opleiding AVR Algemene Vakschool voor het Reisbureaubedrijf heb afgerond, ben ik begonnen aan de balie bij Toerkoop Reisburo Hofmeester in Den Haag. Wat heb ik daar veel geleerd!

Daarna heb ik bijna 9 jaar met veel plezier bij Caribbean specialist Maduro Travel gewerkt. Ik heb veel vakanties mogen reserveren naar Curaçao, Aruba en Bonaire plus verschillende andere tropische bestemmingen in het Caribisch gebied zoals Jamaica en de Dominicaanse Republiek.

Ook heb ik 8 jaar bij OAD Business Travel (wat later Munckhof Busises Travel werd) zakenreizen mogen verzorgen voor veel bedrijven in en om het Westland. Ook deze tak van sport in de reiswereld vond ik erg interessant.

Wat zijn de voordelen om via mij je vakantie te reserveren?

Als zelfstandig reisagent werk ik vanuit huis en kan ik je per telefoon, email of Whatsapp adviseren over je vakantie plannen. Maar ik kan ook bij je thuis langskomen (overdag of in de avond) voor een reisadviesgesprek of we plannen een afspraak in via Zoom, Google Meet of Microsoft Teams.

Hoe werkt het nou precies?

Eigenlijk heb ik maar 1 uitgangspunt: het voor jou als reiziger zo makkelijk mogelijk maken om het allerbeste reisadvies te krijgen voor je volgende vakantie. Van een weekendje weg met de familie tot een complete wereldreis, cruise of groepsreis. Alles is mogelijk!

Stap 1: kennismaken Neem contact met me op om een afspraak te maken. Jij bepaalt waar en wanneer. Tijdens de afspraak leren we elkaar kennen en bespreken we je vakantieplannen

Stap 2: opstellen reisvoorstel Na ontvangst van je specifieke wensen maak ik een reisvoorstel op maat, inclusief vervoer, verblijf, accommodaties en extra’s zoals excursies. Het voorstel bespreken we samen bij jou thuis of ik stuur het je toe per mail. Natuurlijk zijn aanpassingen altijd mogelijk!

Stap 3: de boeking Pas als je helemaal tevreden bent, wordt her voorstel omgezet in een boeking. Als alles voor de boeking is gereserveerd, krijg je de reisbevestiging toegestuurd.

Stap 4 op reis! Zodra je de reispapieren hebt ontvangen, ben je klaar voor het maken van je vakantie. Als je tussendoor nog vragen hebt, dan kun je natuurlijk altijd bij mij terecht.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?