fbpx

reisinspiratie

het is tijd voor avontuur!

Of het om een weekendje weg in eigen land gaat om of een lange reis naar een verre bestemming, vakantie is avontuur!  Er zijn mogelijkheden genoeg maar (heel waarschijnlijk) vrije dagen te weinig. Waar gaat jouw volgende reis heen?

Strandvakanties

Heerlijk relaxen op een fijn ligbedje op het strand. Onder de parasol, boek en drankje erbij en genieten maar. En als het te warm is, neem je toch gewoon een duik in zee?

Barcelona
Stedenreizen

Verdwalen in een wirwar van gezellige straatjes. Veel monumenten en musea bezoeken en ondertussen genieten van een lekker kopje koffie op het terras midden in het centrum. En 's avonds het bruisende nachtleven in?

rondreizen
Rondreizen

Op een bestemming waar veel te zien en te doen is, kan je heel goed kiezen voor een rondreis. In een groep of individueel, per bus, trein of auto. Want ben jij ook zo benieuwd naar wat er om de volgende bocht is?

Wintersport
Wintersport

De hele dag in actie in de koude buitenlucht. Kies je voor ski's, een snowboard of ben je meer van het langlaufen? Ook hier zijn er eindelozen mogelijkhedhen: wat vind je van een sneeuwscootersafari of een ochtendje ijsvissen?

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?