fbpx

Personal Touch Travel Magazine

Magazine Personal Touch Travel

Personal Touch Travel Magazine


Personal Touch Travel brengt ieder kwartaal een magazine uit boordevol reisinspiratie. In dit magazine vind je inspirerende reisverhalen, verrassende reisbestemmingen en leuke reistips. Want het is toch geweldig om te lezen over inheemse volkeren, indrukwekkende fjorden en dichte bossen, maar ook over uitgestrekte kustlijnen te lezen? In ieder magazine wordt er ingezoomd op bestemmingen ver weg, maar ook zeker dichtbij! Een vakantie hoeft namelijk niet altijd ver weg te zijn. Ook dichtbij valt er genoeg te zien en te beleven. En heel handig: binnen een paar uur ben je er met de auto.

Als ik bij je langskom om je reiswensen te bespreken, neem ik de nieuwste editie voor je mee. Ook bij de reispapieren die je ontvangt vlak voordat je op reis gaat, krijg je dit mooie magazine om alvast ideeën op te doen voor een volgende vakantie. Want wat is er leuker om net na je vakantie alweer na te denken over de volgende reis?

Online lezen kan ook. Je vindt hier de nieuwste editie:

Ga je binnenkort trouwen? Dan is deze extra editie echt iets voor jou. Dit magazine, uitgebracht door Personal Touch Travel heeft als thema huwelijksreizen. Als je deze special edition op papier wilt ontvangen, neem dan contact met me op. Online vindt je ‘m hier:

Heb je een vraag of wil je extra informatie? Neem dan contact met me op en ik kom er zo snel mogelijk op terug. Via dit contactformulier kun je ook je adresgegevens achterlaten, zodat ik het nieuwste exemplaar van het Magazine per post naar je kan versturen. Zonder extra kosten!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte

Iedere maand reistips & tricks in je mailbox?

Meld je aan voor een flinke dosis reisinspiratie!

Ook leuk:

Andere avonturen

Met een huurauto zie je meer

Een huurauto tijdens je vakantie is altijd een goed idee. Bij aankomst kan je meteen naar je hotel of appartement rijden, je hoeft niet in