fbpx

Contact

Contact met Personal Touch Travel Sylvia van der Ende

Sylvia van der Ende is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel. Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).

Heb je een vraag? Wil je wat meer informatie over een bepaalde vakantiebestemming? Vul onderstaand formulier in en ik kom er  zo snel mogelijk bij je op terug. Ik gebruik je ingevulde gegevens alleen om contact met je op te nemen, verder niets. Lees het privacybeleid als je hier meer over wilt weten. Natuurlijk kan je me ook altijd bellen via 06 4974 2877.

[contact-form-7 id=”685″ title=”Contactformulier 1″]

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Personal Touch Travel Franchise B.V. (KvK nr. 27376510) is aangesloten bij SGR. Je kan dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Personal Touch Travel Franchise B.V. (KvK nr. 27376510) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren;

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.