fbpx
Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: een aanrader voor jong en oud!

Hou je van snelle attracties, breng dan een bezoek aan Disneyland Parijs. In juni 2018 heb ik dit pretpark weer eens mogen bezoeken met man en kids. Op uitnodiging van Disney verbleven we in Hotel New York tijdens een speciaal reisagentenweekend. En of we als reisagent in de watten werden gelegd! Tijdens het hele weekend hadden we de beschikking over VIP Fast Pass tickets en geloof me, die wil je héél graag hebben.

Bij een aantal attracties zijn er speciale ingangen om met voorrang op de soms lange wachtrij snel van de attractie te kunnen genieten. Bij de supersnelle achtbaan Big Thunder Mountain stonden we een kwartiertje in de rij, terwijl de wachttijd intussen was opgelopen tot een uur!

Behalve de achtbanen (Space Mountain is natuurlijk ook een aanrader) zijn er ook veel attracties voor de allerkleinsten: jaren geleden zijn we met onze oudste van toen anderhalf ook eens in Disneyland Parijs geweest en we vermaakten ons prima.

Elk seizoen is er een ander thema in het park, waar verschillende shows en parades op aangepast worden. In juni waren dat de superhelden van Marvel: Spiderman, Captain America, Superman. Geweldig!

Ook tijdens ons verblijf: een spectaculaire vuurwerkshow. Met een speciaal vak waar we goed zicht hadden op de show bij het centrale kasteel van Doornroosje, middenin het park. Wat een gave show!

Hotel New York is op het park zelf gelegen, dus na iedere dag vol achtbanen, parades, shows en draaimolens waren we in een minuut of 20 terug in onze hotelkamer. De volgende dag weer vroeg uit de veren, geen tijd te verliezen voor de vele attracties. Na het weekend was het gewoon weer even wennen aan het ritme van de dag zonder Mickey, Donald en Goofy.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte

Iedere maand reistips & tricks in je mailbox?

Meld je aan voor een flinke dosis reisinspiratie!

Ook leuk:

Andere avonturen