fbpx

Handige paklijst

paklijst

Als je op reis gaat, kun je een hele waslijst aan spullen meenemen. Ga je kamperen, ben je vooral actief bezig of verheug je je op een relaxte strandvakantie? Wat je precies meeneemt op vakantie verschilt natuurlijk per persoon én per bestemming. Zoveel mensen, zoveel vakanties, zoveel wensen. Kortom, helemaal toegesneden op jouw situatie zal deze handige paklijst nooit zijn. Maar…deze checklist kan wel als een belangrijk startpunt en geheugensteuntje fungeren bij het voorbereiden van je vakantie en het inpakken van je vakantiebagage.

Neem je buiten genoemde spullen steevast altijd enkele andere zaken mee? Schrijf ze er meteen bij. Of staan er dingen bij die je nooit en te nimmer in je koffer zal doen? Streep ze direct door. Zo heb je jouw ultieme vakantie paklijst voor het grijpen, mocht je weer wat vrije dagen of weken hebben.

Vul je naam en mailadres in en ontvang mijn handige paklijst in je mailbox. Succes met het inpakken en een goede vakantie gewenst!

Na ontvangst van de paklijst blijf je maandelijks op de hoogte van de laatste reisnieuwtjes en tips. Natuurlijk ga ik zorgvuldig met je gegevens om. Lees er meer over in mijn privacybeleid.

En heb je hulp nodig bij het zoeken en boeken van een mooie reis? Neem dan contact met me op, ik help je graag aan een mooie vakantie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.