fbpx

Over mij

Ik ben Sylvia van der Ende, ik woon in De Lier (Westland) en woon samen met mijn vriend en  2 zonen. Ik werk als zelfstandig reisadviseur. Reizen vind ik geweldig en ik heb zelf al best veel bestemmingen mogen bezoeken door vakanties en studiereizen. Canada, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, veel bestemmingen in het Caribisch gebied en ook een aantal landen in Midden-Amerika. Binnen Europa heb ik diverse stedenreizen gemaakt, maar ook strand- en kampeervakanties aan de Middellandse Zee geboekt, samen met mijn gezin. Ook heb ik afgelopen jaren de Malediven én de Seychellen bezocht; wat een super mooie reizen waren dat.

Zelfstandig reisadviseur

Ik werk inmiddels al meer dan 20 jaar in de reisbranche, zowel op het gebied van vakantie- als ook zakenreizen. Van alle markten thuis! Sinds 2014 werk ik als zelfstandig reisadviseur, aangesloten bij Personal Touch Travel.  Ik werk vanuit huis en kan op afspraak langskomen. Overdag, maar ook ’s avonds. Ik maak prijsvergelijkingen en stippel graag reisplannen van A tot Z uit.

Geef je reiswensen aan me door en ik maak er een mooi reisvoorstel van. Je hoeft zelf geen avonden op internet meer te puzzelen, je boekt via mij een fijne vakantie en je krijgt er mijn persoonlijke service en aandacht gewoon bij: de Personal Touch! Ik zoek net nog even verder om een tot in de puntjes verzorgde reis te kunnen aanbieden. Of het nu gaat om een strandvakantie in Europa, verre reis inclusief excursies of alleen een vlucht: alles kan naar wens en op maat samengesteld worden.

Reiservaringen

Ook vind ik het erg leuk om veel te vertellen over mijn reiservaringen en ben ik in 2018 gestart met vooraljereiswensen.nl. Tips, reisweetjes en inspiratie; fijn en zinvol om te delen. Heb je zelf een mooie bijdrage voor deze webiste of wil je een vakantie bij me boeken? Neem contact met me op en het gaat helemaal goedkomen!

Sylvia van der Ende

Nog meer reisinspiratie?

Wil je nog meer tips en reisinspiratie? Vul je voornaam en mailadres in en ontvang iedere maand tips en leuke reisnieuwtjes in je mailbox. Ik stuur je informatie over mooie bestemmingen zodat je een goede keuze kan maken voor je volgende vakantie. En je leest je de laatste nieuwtjes over toffe bezienswaardigheden, waardoor je weer helemaal up-to-date bent. Ook deel ik de leukste weetjes over fijne activiteiten op reis, zodat je goed voorbereid op vakantie kan gaan.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig met je gegevens om. Lees er meer over in mijn privacybeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.